Summer Hair = Forever Young

The new The Academy Is… music video has finally been released.


UPDATE:

You can listen to most of the songs from Fast Times At Barrington High here. If you want some drama, then how about this thread on AbsolutePunk.net, which now has more than 1200 replies.

COMMENTS

Marisa:

Synes godt nok de har forandret sig siden sidst vi så til dem. Troede lige det var en anden sang, ved ikke om det var singlen, for den ellers go. Noget med girl, tror jeg de synger…….

Dennis:

Ja “About A Girl” er stadig singlen, men de har vist lavet en musik video til begge sange, men er også lidt forvirret hehe… hmm ved heller ikke helt hvad jeg synes om det nye.. deres plan var at lave et album der var en slags “celebration of youth” og det synes jeg da også lykkes meget godt. Ud af de sange jeg har hørt er jeg vild med “About A Girl”, “Summer Hair = Forever Young” og “Rumored Nights”. Men ved ikke om det er noget jeg lytter til om et par måneder for synes alle sangene minder om hinanden. Deres debut album Almost Here var fucking genialt og det er noget jeg sagtens kan lytte til her ca. 2 år efter :O

Marisa:

Nårh ja den sang “about a girl”, den kan jeg godt li. Den er meget glad i det, hvis jeg husker rigtigt :) På en måde, så synes jeg de har rykket sig musikalsk, og det er på den gode måde. Kan nok bedre li dem nu :s

Please, Don't Be Shy