RSS Subscribers

RSS

If you enjoy reading my blog, then please consider subscribing via these brand new RSS feeds:

The URL for the feeds have changed and this will be permanent from now on.

Thanks!

COMMENTS

AnDY:

Jeg skirver sku på dansk for en gangs skyld.. Jeg har bemærket at du helt her undladt at poste sådan nogle øjebliks-billeder (ikke bogstaveligt ment).. Føren ku der stå “skal til en fest her om lidt, men syns ikke rigtig jeg gider”; eller dig og dit homework.. Men nu er der kun artikler, hvilket også er fedt, men men men, det andet er meget personligt, og giver det siden et bedre særpræ af personlighed og derved også mennekset bag værket.. I denne weekend har du været syg.. Ja, måske kedeligt at høre om.. eller måske endda omvendt; den ønskede personlighed jeg her omtaler.. Syns du sku tag at oveveje at skrive den slags igen.

Mvh Andreas

Dennis:

Jeg er imponeret over at du rent faktisk har siddet og læst alle de gamle ting nu her, hvor jeg nærmer mig post nr. 1000 (fårhåbentligt inden jul). Du har helt ret i det du skriver og jeg tror jeg ved hvorfor. Før var der ingen (udover min storebror og sjovt nok Simon) der kendte til min blog og det fik mig sgu nok til at synes at der ikke var noget til at holde mig tilbage. Men nu hvor en del ‘IRL’ venner kender til den føles det lidt mere offentligt og det blandet sammen med at links, artikler osv oftere bringere respons, så er det nok bare lidt nemmere at gøre sådan. Men jeg ved godt hvad du mener og jeg har også tænkt over det de sidste måneder. Det er helt sikkert noget der skal gøres ved for man skal ikke langt tilbage i ‘Life’ kategorien før det er et godt stykke tid siden: http://blog.juno3.com/category/life/

Hvis du skulle have glemt det så opdaterer jeg med sådan nogle småting som ting i hverdagen på Twitter: http://twitter.com/zaipe/

Er glad for at der dog er én person som godt gider høre på det, måske også det jeg har været i tvivl om. Skal prøve at bringe lidt mere personlighed ind i det. :-)

Tak!

Please, Don't Be Shy